AS 1000 OVIS RC
PREPROSTA KOŠNJA NA STRMINI

AS-Motor je specialist za kosilnice za visoko travo, ki se uporabljajo za vzdrževanje strmih in težko dostopnih predelov. Komunalni delavci in vzdrževalci vrtov, parkov in zelenih površin že desetletja stavijo na kosilnice za visoko travo podjetja AS-Motor.

Kosilnice kladivarji očarajo predvsem z veliko zmogljivostjo, robustnostjo proti tujkom in enakomernim odlaganjem trave.

Po večletnem razvoju in neštetih testiranjih AS-Motor sedaj predstavlja svojo najnovejšo profesionalno kosilnico: AS 1000 Ovis RC, zelo zmogljivega daljinsko vodenega kladivarja z gosenicami za izredno strme predele.

OD PROFESIONALCEV – ZA PROFESIONALCE: protihrupne ograje, železniški nasipi, zadrževalni bazeni za dež, solarni parki in vetrne turbine za vzdrževalce krajine in izvajalce storitev dostikrat predstavljajo velik izziv.

Težko dostopne, neprehodne in strme površine je treba redno vzdrževati. Tej nalogi pa je popolnoma kos nova kosilnica AS 1000 Ovis RC. S preprostim RC-daljinskim upravljalnikom delate udobno ter intuitivno z varne razdalje.

Najvišja moč košnje, sposobnost košnje na velikih strminah in preprosto upravljanje – pogoji za vsakodnevno profesionalno uporabo.
OD PROFESIONALCEV ZA PROFESIONALCE

Cena izdelka: 25.923,00 + ddv.