V naših prodajnih prostorih vam nudimo tudi možnost preizkusa in predstavitve proizvodov svetovno priznanih proizvajalcev.

Zastopamo podjetja:

Bonum zastopamo podjetje AS-Motor

AS Motor factory ride-on mower productionZ več kot 50-letnimi izkušnjami se AS Motor šteje k pionirjem razvoja tako motornih naprav za kmetijstvo, gozdno gospodarstvo, vinograde, kot tudi za urejanje vrtov. Izkušenj se ne more nadomestiti z ničemer in so ena pomembnejših predpostavk za varnost in zanesljivost proizvodov. Motor in naprava morata sestavljati konstruktivno celoto, da se kar v največji meri zagotovijo uspešnost in dobri rezultati. Posebnost hiše AS Motor so motorne kosilnice z dvotaktnim motorjem.

Le malo ponudnikov kosilnic se lahko pohvali z lastnim razvojem in proizvodnjo motorjev. Z ozirom na okoljevarstvene zahteve imajo AS dvotaktni motorji zelo pomembne lastnosti. Lahko delujejo z zelo revno mešanico goriva in olja (50:1 in 100:1) ter z biološko razgradljivim dvotaktnim oljem. Ker pri teh motorjih ne potrebujemo nobenega ločenega mazanja z oljem, ni nobenih skrbi kam s starim oljem, ki je zelo obremenjujoče za okolje.