V naših prodajnih prostorih vam nudimo tudi možnost preizkusa in predstavitve proizvodov svetovno priznanih proizvajalcev.

Zastopamo podjetja:

Bonum zastopamo podjetje AS-Motor

AS Motor factory ride-on mower productionZ več kot 50-letnimi izkušnjami se AS Motor šteje k pionirjem razvoja tako motornih naprav za kmetijstvo, gozdno gospodarstvo, vinograde, kot tudi za urejanje vrtov. Izkušenj se ne more nadomestiti z ničemer in so ena pomembnejših predpostavk za varnost in zanesljivost proizvodov. Motor in naprava morata sestavljati konstruktivno celoto, da se kar v največji meri zagotovijo uspešnost in dobri rezultati. Posebnost hiše AS Motor so motorne kosilnice z dvotaktnim motorjem.

Le malo ponudnikov kosilnic se lahko pohvali z lastnim razvojem in proizvodnjo motorjev. Z ozirom na okoljevarstvene zahteve imajo AS dvotaktni motorji zelo pomembne lastnosti. Lahko delujejo z zelo revno mešanico goriva in olja (50:1 in 100:1) ter z biološko razgradljivim dvotaktnim oljem. Ker pri teh motorjih ne potrebujemo nobenega ločenega mazanja z oljem, ni nobenih skrbi kam s starim oljem, ki je zelo obremenjujoče za okolje. AS dvotaktni motorji se odlikujejo z odlično tehniko, ki temelji na pozivu iz te stroke. Trikrat uležajena ročična gred ima premer 25 mm. Puše iz sive litine se lahko večkrat predelajo. Elektronski vžig, predeljen izpušni lonec, pritrditev motorja na ohišje kosilnice preko posebnih gumijastih blažilnikov so posebnosti, ki so pri uporabnikih naših kosilnic zelo cenjene.

testing performance of the mower engineAS kosilnice z dvotaktnimi motorji se uporabljajo povsod, kjer enostavni dvotaktni princip prinaša opazne prednosti. To je predvsem pri daljših težjih uporabah in na brežinah ter pobočjih. Velika rezerva moči, zelo majhni stroški vzdrževanja, zanesljivost in dolga življenska doba so lastnosti, ki jih zahtevajo gospodarski uporabniki, kot tudi zahtevnejši zasebni uporabniki, ko se odločajo za dvotaktni AS motor.

AS izdelki niso nikakršni masovni izdelki. Posebne tehnične lastnosti skupaj z visoko kvaliteto in zanesljivostjo so razlogi, da se čedalje več kupcev odloča za AS izdelke.

Spletna stran podjetja »

Image result for grillo spa factoryPodjetje Grillo je začelo delovati v 50. letih prejšnjega stoletja. Začeli so s stroji za obdelavo manjših površin, danes pa izdelujejo stroje za kmetijstvo, za urejanje zelenih površin, za komunalna podjetja in tudi za urejanje zasebnih vrtov. Izdelke izvažajo v 24 držav na pet kontinentov.

Grillo načrtuje in proizvaja stroje z namenom, da vam bo delo z njimi lažje in bolj prijetno. Da vam bo hobi v veselje!

Spletna stran podjetja »

Podjetje ELIET je specializirano za številne tržne niše. Že več kot dvajset let proizvaja stroje za uporabo na treh področjih:

– obdelava vrtnih odpadkov,
– vzdrževanje in oblikovanje trate,
– odstranjevanje odpadkov.

Razvijanje in patentiranje lastnih tehnologij na podlagi pridobljenega znanja je glavni razlog, da stroji ELIET izstopajo od ostalih in so postali merilo odličnosti v profesionalnem vrtnarstvu. Za podjetje je kakovost strojev bistvenega pomena in je zagotovljena s stalno kontrolo kakovosti v vsakem koraku proizvodnega procesa. ELIET izdelki so vedno izdelani z natančnostjo po zaslugi naprednih proizvodnih tehnologij in avtomatizacije. Visoka kakovost ELIET strojev je neposredna posledica znanja in izkušenj predanih zaposlenih ter strogih zahtev glede kakovosti.

ELIET PONUJA NAJŠIRŠO PALETO VRTNIH DROBILNIKOV NA TRGU!

– ekstremno robusten
• ELIET vrtni drobilniki so opremljeni s patentiranim ELIET principom sekanja.
• Življenjska doba rezil 100 ur do modela Prof 5, od modela SP 200ur.
• Klinasti jermen od modela Minor 4S.
• Jeklena šasija v celoti varjena / nezlomljiva plastika.
• Jeklo prašno barvano.

– nizka stopnja vzdrževanja / nizki stroški
• Rezila so dostopna za orodje.
• Rezila se brusi v sestavljenem položaju.

– uporabniku prijazen
• Širok univerzalen dovajalni lijak, sortiranje in obrezovanje odpade.
• Enostaven nadzor dovajanja materiala, nobene nevarnosti poškodb.
• Kompaktna konstrukcija z odlično močjo in pogonom na kolesa
• 5 modelov s pogonom na kolesa – krajša pot, manj pospravljanja, manj porabljenega časa
• Največja širina 89 cm, maksimalna zmogljivost drobljenja 160 mm, 10 m zdrobljenega materiala/h (model Mega Prof)

Spletna stran podjetja »

Proizvodnja in prodaja za kmetijstvo in gradbeništvo, motorni tovornjaki za gozdarstvo, kosilnice in industrijski stroji.

Spletna stran podjetja »

1865
J. Rilling ustanovi proizvodno dejavnost mlinov v mestu Dusslingen. Mlini za žita in kavo se izvažajo po celem svetu.

1928
Irus oblikuje prvo kosilnico s prečko HM in v istem letu prejme patent. Prične s proizvodnjo motornih strojev.

1953
Irus v poljedelstvo vpelje enoosnik U 600. V sledečih letih proizvede še modele U300, U900 in U1200 za univerzalno uporabo.

1968
Najuspešnejša kosilnica podjetja Irus je slavni “MICKY”. S tem uspe podjetju oblikovati povsem novo – majhno in laho kosilnico. Še v istem letu podjetje proizvede 10000 kosilnic Micky.

1985
Podjetje Irus prevzame nov lastnik. Vrsta produktov je prilagojena potrebam kupcev.

1986
Irus predstavi svetovno novost – kosilnico s prečko z zaporo diferenciala, krmilnimi zavorami in nizkotlačnimi pnevmatikami.

2003
Pričetek proizvodnje nove generacije hidrostatičnih nosilnih strojev za priključke. Prvi tak stroj je Hytrak. Kasneje je predstavljen še Komtrak 25, prvi radijsko voden stroj podjetja Irus, ki prejme medaljo za inovativnost.

2004
S Komtrakom podjetje Irus predstavi svetu najmočnejši enoosnik.

2005
Proizvodnja Deltraka, prvega radijsko vodenega kladivarja na gosenicah.

2008
Irus praznuje 80-letnico proizvodnje motornih strojev.

Inovativnost in kakovost skozi desetletja!

Spletna stran podjetja »

Podjetje Niko je bilo ustanovljeno leta 1975. Izdeluje predvsem različne vrste goseničarjev za rabo v vinogradništvu, sadjarstvu in vrtnarstvu. Podjetje je prejelo že več nagrad za tehnične inovacije.

Spletna stran podjetja »