V naših prodajnih prostorih vam nudimo tudi možnost preizkusa in predstavitve proizvodov svetovno priznanih proizvajalcev.

Zastopamo podjetja:

Ariens je že od samega začetka v ospredju tehnologije zero-turn. Z desetletji izkušenj je naša ponudba vrtnih traktorjev zasnovana na treh temeljnih načelih: vzdržljivost, enostavnost vzdrževanja in udobje uporabnika. Sodelujemo s profesionalnimi uporabniki po vsej Evropi in ZDA, da bi zares razumeli, kako se v praksi  uporabljajo naši izdelki in kako jih je mogoče še izboljšati. Tudi naša ponudba strojev za domače lastnike je izdelana po istih strogih standardih, ki so jih postavili tisti, ki se zanašajo na našo opremo za svoje preživetje.

Kot družinsko podjetje četrte generacije si prizadevamo ravnati z enako stopnjo spoštovanja, poštenosti in prijaznosti, kot so jo vzpostavili ustanovitelji podjetja leta 1933. Od vsakega zaposlenega, trgovca in dobavitelja se pričakuje, da živi v skladu z našo vizijo strastnih ljudi in presenečenih strank in živimo po petih temeljnih načelih, ki opredeljujejo, kako želimo poslovati: poštenost, pravičnost, držanje zavez, spoštovanje posameznika in spodbujanje intelektualne radovednosti.

Naša ameriška dediščina sega skoraj 90 let nazaj, vendar je bil Ariens velik del tega časa globalno podjetje v svojem središču. Z našimi izdelki, ki se prodajajo po vsem svetu, smo vedno ponosni na naše razumevanje potreb strank – ne glede na to, kje se ta stranka nahaja.

Zaradi tega razloga smo evropsko proizvodnjo naše linije ničelnih obratov in drugih izdelkov preselili v Oxford v Združenem kraljestvu. Naše evropske izdelke, izdelane po enakih, brezkompromisnih specifikacijah kot jih imajo naši stroji, proizvedeni v ZDA, je mogoče posebej prilagoditi potrebam lokalnega trga.

Spletna stran podjetja »

Bonum zastopamo podjetje AS-Motor

AS Motor factory ride-on mower productionZ več kot 50-letnimi izkušnjami se AS Motor šteje k pionirjem razvoja tako motornih naprav za kmetijstvo, gozdno gospodarstvo, vinograde, kot tudi za urejanje vrtov. Izkušenj se ne more nadomestiti z ničemer in so ena pomembnejših predpostavk za varnost in zanesljivost proizvodov. Motor in naprava morata sestavljati konstruktivno celoto, da se kar v največji meri zagotovijo uspešnost in dobri rezultati. Posebnost hiše AS Motor so motorne kosilnice z dvotaktnim motorjem.

Le malo ponudnikov kosilnic se lahko pohvali z lastnim razvojem in proizvodnjo motorjev. Z ozirom na okoljevarstvene zahteve imajo AS dvotaktni motorji zelo pomembne lastnosti. Lahko delujejo z zelo revno mešanico goriva in olja (50:1 in 100:1) ter z biološko razgradljivim dvotaktnim oljem. Ker pri teh motorjih ne potrebujemo nobenega ločenega mazanja z oljem, ni nobenih skrbi kam s starim oljem, ki je zelo obremenjujoče za okolje. AS dvotaktni motorji se odlikujejo z odlično tehniko, ki temelji na pozivu iz te stroke. Trikrat uležajena ročična gred ima premer 25 mm. Puše iz sive litine se lahko večkrat predelajo. Elektronski vžig, predeljen izpušni lonec, pritrditev motorja na ohišje kosilnice preko posebnih gumijastih blažilnikov so posebnosti, ki so pri uporabnikih naših kosilnic zelo cenjene.

testing performance of the mower engineAS kosilnice z dvotaktnimi motorji se uporabljajo povsod, kjer enostavni dvotaktni princip prinaša opazne prednosti. To je predvsem pri daljših težjih uporabah in na brežinah ter pobočjih. Velika rezerva moči, zelo majhni stroški vzdrževanja, zanesljivost in dolga življenska doba so lastnosti, ki jih zahtevajo gospodarski uporabniki, kot tudi zahtevnejši zasebni uporabniki, ko se odločajo za dvotaktni AS motor.

AS izdelki niso nikakršni masovni izdelki. Posebne tehnične lastnosti skupaj z visoko kvaliteto in zanesljivostjo so razlogi, da se čedalje več kupcev odloča za AS izdelke.

Spletna stran podjetja »

Image result for grillo spa factoryPodjetje Grillo je začelo delovati v 50. letih prejšnjega stoletja. Začeli so s stroji za obdelavo manjših površin, danes pa izdelujejo stroje za kmetijstvo, za urejanje zelenih površin, za komunalna podjetja in tudi za urejanje zasebnih vrtov. Izdelke izvažajo v 24 držav na pet kontinentov.

Grillo načrtuje in proizvaja stroje z namenom, da vam bo delo z njimi lažje in bolj prijetno. Da vam bo hobi v veselje!

Spletna stran podjetja »

Podjetje ELIET je specializirano za številne tržne niše. Že več kot dvajset let proizvaja stroje za uporabo na treh področjih:

– obdelava vrtnih odpadkov,
– vzdrževanje in oblikovanje trate,
– odstranjevanje odpadkov.

Razvijanje in patentiranje lastnih tehnologij na podlagi pridobljenega znanja je glavni razlog, da stroji ELIET izstopajo od ostalih in so postali merilo odličnosti v profesionalnem vrtnarstvu. Za podjetje je kakovost strojev bistvenega pomena in je zagotovljena s stalno kontrolo kakovosti v vsakem koraku proizvodnega procesa. ELIET izdelki so vedno izdelani z natančnostjo po zaslugi naprednih proizvodnih tehnologij in avtomatizacije. Visoka kakovost ELIET strojev je neposredna posledica znanja in izkušenj predanih zaposlenih ter strogih zahtev glede kakovosti.

ELIET PONUJA NAJŠIRŠO PALETO VRTNIH DROBILNIKOV NA TRGU!

– ekstremno robusten
• ELIET vrtni drobilniki so opremljeni s patentiranim ELIET principom sekanja.
• Življenjska doba rezil 100 ur do modela Prof 5, od modela SP 200ur.
• Klinasti jermen od modela Minor 4S.
• Jeklena šasija v celoti varjena / nezlomljiva plastika.
• Jeklo prašno barvano.

– nizka stopnja vzdrževanja / nizki stroški
• Rezila so dostopna za orodje.
• Rezila se brusi v sestavljenem položaju.

– uporabniku prijazen
• Širok univerzalen dovajalni lijak, sortiranje in obrezovanje odpade.
• Enostaven nadzor dovajanja materiala, nobene nevarnosti poškodb.
• Kompaktna konstrukcija z odlično močjo in pogonom na kolesa
• 5 modelov s pogonom na kolesa – krajša pot, manj pospravljanja, manj porabljenega časa
• Največja širina 89 cm, maksimalna zmogljivost drobljenja 160 mm, 10 m zdrobljenega materiala/h (model Mega Prof)

Spletna stran podjetja »

Proizvodnja in prodaja za kmetijstvo in gradbeništvo, motorni tovornjaki za gozdarstvo, kosilnice in industrijski stroji.

Spletna stran podjetja »

1865
J. Rilling ustanovi proizvodno dejavnost mlinov v mestu Dusslingen. Mlini za žita in kavo se izvažajo po celem svetu.

1928
Irus oblikuje prvo kosilnico s prečko HM in v istem letu prejme patent. Prične s proizvodnjo motornih strojev.

1953
Irus v poljedelstvo vpelje enoosnik U 600. V sledečih letih proizvede še modele U300, U900 in U1200 za univerzalno uporabo.

1968
Najuspešnejša kosilnica podjetja Irus je slavni “MICKY”. S tem uspe podjetju oblikovati povsem novo – majhno in laho kosilnico. Še v istem letu podjetje proizvede 10000 kosilnic Micky.

1985
Podjetje Irus prevzame nov lastnik. Vrsta produktov je prilagojena potrebam kupcev.

1986
Irus predstavi svetovno novost – kosilnico s prečko z zaporo diferenciala, krmilnimi zavorami in nizkotlačnimi pnevmatikami.

2003
Pričetek proizvodnje nove generacije hidrostatičnih nosilnih strojev za priključke. Prvi tak stroj je Hytrak. Kasneje je predstavljen še Komtrak 25, prvi radijsko voden stroj podjetja Irus, ki prejme medaljo za inovativnost.

2004
S Komtrakom podjetje Irus predstavi svetu najmočnejši enoosnik.

2005
Proizvodnja Deltraka, prvega radijsko vodenega kladivarja na gosenicah.

2008
Irus praznuje 80-letnico proizvodnje motornih strojev.

Inovativnost in kakovost skozi desetletja!

Spletna stran podjetja »

Podjetje Niko je bilo ustanovljeno leta 1975. Izdeluje predvsem različne vrste goseničarjev za rabo v vinogradništvu, sadjarstvu in vrtnarstvu. Podjetje je prejelo že več nagrad za tehnične inovacije.

Spletna stran podjetja »

Podjetje KARSIT je bilo ustanovljeno leta 1992, trenutno je eden izmed vodilnih proizvajalcev sestavnih delov za avtomobilsko industrijo.

S svojimi bogatimi izkušnjami v avtomobilski industriji je KARSIT začel razvijati vrtne traktorje, ki so kmalu postali priljubljeni po vsej Evropi zaradi svoje vrhunske zasnove in uporabniku prijaznih vmesnikov. Lasten razvoj, projektiranje, izdelava in vključevanje najnovejše tehnologije so jamstvo visoke uporabne vrednosti po razumnih cenah. To je razvidno tudi iz stalnega zanimanja s strani tujih strank, vključno s prestižnimi proizvajalci in dobavitelji vrtne opreme priznanih blagovnih znamk.

Spletna stran podjetja »

Največji specializirani dobavitelj vrtnih strojev na Češkem in Slovaškem in močan igralec na trgu vrtnih strojev v Evropski Uniji.

Naše kosilnice so povsem primerljive z dražjimi kosilnicami, Upoštevali smo želje naših kupcev in razvili in patentirali novo obliko koles, ki maksimalno preprečuje zdrs kosilnice na travi.

Spletna stran podjetja »

Podjetje je pričelo s poslovanjem leta 1954, ko je Mario, po praksi v mehanični delavnici, v majhni delavnici v Parmi odprl svoje podjetje skupaj z bratom Joseph-om. Sprva sta popravljala in izdelovala manjše kmetijske stroje, kasneje pa tudi pluge in kmetijsko mehanizacijo.

Iznajdljivost bratov ju je pripeljala v skupino izdelovalcev kmetijske mehanizacije v letu 1961, ko sta dobila prvi patent za industrijski izum.

V sedemdesetih letih so začeli z inovativnim transportnim sistemom v kmetijstvu in gradbeništvu. V poznih osemdesetih so razvili prve goseničarje italijanske izdelave.

Spletna stran podjetja »

Dronco je podjetje, ki deluje po vsem svetu in hkrati vodilno inovacijsko podjetje v branži sredstev za brušenje. Proizvajajo in dobavljajo širok razpon izdelkov: od plošč za rezanje, grobo struženje in brušenje, diamantnih rezalnih plošč do diamantnega orodja ter sredstev za brušenje in ščetkanje. Vedno več uporabnikov ceni kakovost in varnost orodja Dronco.

Spletna stran podjetja »

Podjetje Picard je bilo ustanovljeno leta 1857 in ima že 150 let izkušenj v proizvodnji kladiv. Inovativnost, izkušnje in spretnosti osebja omogočajo tako velik uspeh podjetja. So v stalnem koraku z razvojem, da lahko dosežejo svoj najpomembnejši cilj: zadovoljstvo strank.

Spletna stran podjetja »

Podjetje Agrinova je na trgu še vedno prisotno, ker ima globoke korenine. Začetki podjetja segajo tri generacije nazaj, ko je oče našega očeta v letu 1945 iskal način kako preživljati svojo veliko družino. Kaj bi lahko izdeloval s svojim ključavničarskim znanjem? Kmetijske stroje. Stroje, ki bi pripomogli k hitrejšemu delu na poljih. In tako se je začelo… Očetje so na svoje otroke prenesli svoje znanje in ideje ter svojo strast. In tako se zgodba nadaljuje…

Zagovarjamo kakovostne izdelke, ki jih kupite enkrat in za vselej in spoštujemo naše kupce.

Spletna stran podjetja »

Arnetoli Motor je začel svojo dejavnost v letu 1984. Podjetje je s skrbnim in pravočasnim odzivanjem na zahteve in potrebe strank v kratkem času postalo vodilno v svetu pri inovacijah kosilnih glav. Družba je bila leta 1998 nagrajena s certifikatom ISO 9001 in zagotavlja vrhunsko kakovost svojih izdelkov in storitev. Trenutno podjetje obsega več kot 4500 kvadratnih metrov.

Arnetoli Motor ponuja širok izbor dodatkov za motorne kose, najbolj celovito ponudbo na trgu, z edinstvenimi patentiranimi modeli … vodilni na trgu!

Spletna stran podjetja »