Bonum 1 d.o.o.

Bonum 1 d.o.o. nova lokacija podjetja

Podjetje Bonum 1 d.o.o., ki je generalni uvoznik, zastopnik in distributer za izdelke svetovno znanih proizvajalcev je pričelo svoje poslovanje v letu 1993. Specializirani smo za profesionalne delovne stroje primerne za zahtevnejše terene ter opravila v vašem vrtu in okolici.

Obiščite nas v naših prodajnih prostorih, kjer lahko naše proizvode tudi preizkusite, v kolikor pa imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z nakupom delovnega stroja, nas lahko kontaktirate tudi preko naše spletne pošte ali telefona. Vsakemu posameznemu primeru se vestno posvetimo in nato skupaj poiščemo najprimernejšo rešitev.

Jože Može, lastnik in prokurist
Damjan Može, direktor

Osrednje poslanstvo našega podjetja je zagotavljanje najkvalitetnejših izdelkov za zahtevne kupce. Naša naravnanost nas spodbuja k nenehnemu izboljševanju ponudbe, saj se zavedamo, da je edina pot do dolgoročnega uspeha podjetja zadovoljstvo naših strank.

V naši trgovini nas lahko obiščete od ponedeljka do petka od 7. do 15. ure.

V naših prodajnih prostorih vam nudimo tudi možnost preizkusa in predstavitve proizvodov svetovno priznanih proizvajalcev: Ariens, As-Motor, Grillo, Eliet, Canycom, Irus, Niko, Benassi, Karsit, Hecht, Camisa, Tielbürger, Dronco, Picard, Agrinova, Arnetoli Motor.

Garancija na izdelke velja za fizične osebe dve leti, za pravne osebe eno leto.

Vse cene na spletni strani so zapisane v EUR z vštetim DDV. Podjetje Bonum 1 d.o.o. ne odgovarja za napačno navedene cene ali podatke na spletni strani.

Za točno ceno in podatke o izdelku prosimo pošljite povpraševanje.

Zastopamo svetovno priznane proizvajalce