Robilnik trave za polaganje kablov Eliet Edge Styler PLUS PRO

Robilnik trave za polaganje kablov Eliet Edge Styler PLUS PRO

Cena od: Pokličite za ceno!

Robilnik trave za polaganje kablov Eliet Edge Styler PLUS PRO lahko uporabljate tako za oblikovanje robov trate kot tudi za polaganje kablov za robotske kosilnice. Robusten varjen okvir, jekleno rezilo z nastavljivim kotom reza, ergonomsko oblikovano krmilo, zaščita pred morebitnimi kamni, stabilna velika kolesa. Rezilo sledi krivulji prednjega kolesa, tako lahko oblikujete lepo zaobljene robove trate.

  • motor: Honda, moč 4 KM
  • globina reza: pribl. 5 cm

Opis

Robilnik trave za polaganje kablov Eliet Edge Styler PLUS PRO

Robilnik trave za polaganje kablov Eliet Edge Styler PLUS PRO je veliko več kot le klasičen rezalnik robov. Spomladi vsaka urejena trata zahteva intenzivno nego. Tudi rob trate je potrebno ponovno urediti. Edge Styler opravi delo hitro in natančno. Enako velja tudi ob koncu sezone košnje, v kateri robovi trate zelo trpijo zaradi vsakotedenske košnje. Popravljanje robov trate je enostavno, če uporabljate Edge Styler.

Sam rob trate je pogosto izven dosega vrtne kosilnice, zato mora to delo opraviti robilnik trave. Edinstveni Eliet Edge Styler lahko z manjšim pretvornim kompletom spremenimo v rezalnik v 5 minutah. Nož, ki reže previsoko travo, uporablja načelo škarij. Poleg obnove robov trate je Edge Styler tudi idealen pomočnik pri drugih neprijetnih delih. Samo pomislite na kopanje plitvih jarkov, polaganje kablov v tla, itd.

Robilnik trave za polaganje kablov Eliet Edge Styler PLUS PRO

POGONSKO KOLO

Eliet Edge Styler PLUS ima pogonsko kolo, ki potiska premikajoči nož naprej. Ko se nož pomika naprej, vleka kolesa poveča moč reza.

OPRIJEM ZADNJIH KOLES

Zadnji kolesi sta opremljeni z gumijastimi čepi, ki zagotavljajo boljši oprijem na trati, še posebej, če je trava mokra.

IZBIRA REZILA

Ta inovativni stroj je bil zasnovan predvsem za mehaniziranje izdelave robov trat. Stroj uporablja tehniko rezanja z nožem, oblika je odvisna od izbire rezila. U-rezilo je primerno za rezanje plitvih jarkov v trati za polaganje namakalnega sistema ali polaganje kablov. Kotno rezilo je primeren za rezanje prostora med trdimi tlakovci ali robniki in trato, ki preprečuje preraščanje trave čez rob. Rezilo za polaganje kabla z uporabo posebnega noža in posebnega sistema za odvijanje kabla iz tuljave položi kable v trato, ne da bi jo poškodovalo.

OKOLJU PRIJAZEN

Izboljšana poraba goriva in nižji nivo hrupnosti stroja.

VODILO

Če na novo oblikujete rob trate, lahko označite želeno linijo roba z vrvico. S pomočjo priročnega vodila na sprednjem delu stroja potem samo sledite poti vrvice.

ZAOBLJENI ROBOVI

Robilnik trave za polaganje kablov Eliet Edge Styler PLUS PRO je zasnovan tako, da poleg klasičnih ravnih linij brez težav oblikuje tudi zaobljene robove.

VRTLJIVO PREDNJE KOLO

Vrtljivo prednje kolo omogoča enostavno polaganje kabla v krivuljah. Kolo lahko zaklenete v fiksen položaj za rezanje ravnih linij.

DOBRA PREGLEDNOST NAD DELOVNIM OBMOČJEM

Rezilo, ki koplje kabel v tla, je postavljeno tako, da omogoča uporabniku odlično preglednost nad samim potekom dela.

VARNA GLOBINA POLAGANJA KABLA

Posebno zasnovano rezilo natančno reže skozi travo, ne da bi pri tem prišlo do vidnih poškodb. Električni kabel je preko cevi dovajan skozi rezilo in je zakopan v trato na globini približno 5 cm. Na tej varni globini kabel med poznejšim obdelovanjem trate, kot je prezračevanje, ne bo poškodovan.

NOSILEC TULJAVE

Eliet Edge Styler PLUS ima nosilec za različne vrste tuljav.

 

Tehnični podatki

  • Motor: Honda GX 120 (4 KM)
  • Rezilo: jeklo debeline 3 mm
  • Hitrost rezila: 1000 obr/min
  • Nastavitev globine: odvisna od rezila
  • Hitrost: 0,9 km/h
  • Teža: 92 kg

Cenik

Go to Top