Kosilnica na nitko Grillo X Trimmer s kolesi

Kosilnica na nitko Grillo X Trimmer s kolesi

Cena od: Pokličite za ceno!

Kosilnica na nitko Grillo X Trimmer omogoča manj naporno in povsem varno delo, visoko moč košnje trave, manjših grmov, nevzdrževanih površin …

 • motor: Briggs & Stratton, moč 2,2 kW (3,0 KM)
 • rez: širina 45 cm, višina 45 in 57 mm

Opis

Kosilnica na nitko Grillo X Trimmer s kolesi, idealna za košnjo trave na podeželskih območjih in zaključna dela okoli dreves in drugih ovir. Uporabna je tudi kot kosilnica za majhna, ravna območja. Je zelo kompaktna, okretna in lahka kosilnica, z inovativnim dizajnom.

Nagnjena glava kosilnice

Glavna značilnost Grillo X Trimmer kosilnice na nitko je v levo nagnjena glava kosilnice, ki omogoča, da nitka kosi dalj od levega kolesa. Brez težav lahko kosite v ravni liniji in z natančnostjo kosite ob stebrih, zidovih ali ograjah. Za višjo stopnjo varnosti se kosilna glava vrti v smeri urinega kazalca in meče pokošeno travo v nasprotni smeri upravljalca.

Širina in višina reza

Širina reza 450 mm omogoča, da dosežete tudi najbolj težavna področja. Višino reza lahko nastavite na 45 ali 57 mm.

Trpežna kosilna glava

Grillo X Trimmer ima novo fiksno glavo, ki se ne vrti skupaj z nosilcem nitke, temveč je fiksno pritrjena. Tako se glava ne obrablja ob dolgotrajnem delu na asfaltu ali peščenem terenu. Glava je nameščena na kakovostnih ležajih, s katerimi je zagotovljena zanesljivost in dolga življenjska doba. Nitka je trpežna in zagotavlja visoko zmogljivost. Zamenjate jo lahko povsem enostavno: krmilo nagnete na tla in že imate enostaven dostop do glave kosilnice.

Udobna vožnja kosilnice

Nastavljiv ročaj se prilagodi vsakemu upravljalcu. Z ročkami krmila iz mehke gume je delo še bolj udobno. Vzvod za aktiviranje rezalne glave je preprost za uporabo. Jermen med motorjem in kosilnim sistemom je izdelan iz kevlarja, ki je zelo trpežen in zanesljiv. Kolesa so nameščena na krogličnih ležajih, popolno ravnotežje stroja vam omogoča transport z minimalnim naporom, tudi na neravnih tleh.

Zanesljiv motor z nizko porabo

Kosilnica na nitko Grillo X Trimmer je opremljena z bencinskim Briggs & Stratton 575EX OHV motorjem. Kapaciteta posode za gorivo je 0,8 l. OHV motor vsebuje najnovejše tehnične inovacije, ki zagotavljajo zanesljivost, nizke emisije, manjšo porabo, visoko zmogljivost in minimalne vibracije. Motor, opremljen s sistemom Ready Start, je zelo enostaven za zagon.

Varnostne funkcije

Kosilnica na nitko Grillo X Trimmer ima 2 ločeni zaščiti na stroji okvirja. Prvo je stransko nastavljiva za usmerjanje pokošene trave, druga, jeklena, preprečuje izmet trave ali drugih potencialno nevarnih predmetov proti upravljalcu. Za popolno zaščito vedno mora upravljalec kosilnice vedno uporabljati zaščitna očala in primerna delovna oblačila.

Vzdrževanje kosilnice na nitko Grillo X Trimmer

Grillo X Trimmer poleg rednega vzdrževanja motorja ne potrebuje posebnih storitev. Pred vsako uporabo poskrbite, da je papirnati zračni filter čist. Stroj lahko enostavno postavite v navpičen položaj, tako da položite krmilo na tla: čiščenje bo tako zelo enostavno.

Potrebujete novo nitko za vašo kosilnico?

Pri nas lahko kupite kakovostne nitke za kosilnice >>

Kosilnica na nitko Grillo X Trimmer

Kosilnica na nitko Grillo X Trimmer

Tehnični podatki

 • model: kosilnica na nitko
 • motor: Briggs & Stratton 575EX OHV, ročni vžig, bencinski, 140 cm3, enovaljni, 2,2 kW (3,0 KM), zračno hlajen
 • prostornina rezervoarja za gorivo: 0,8 l
 • način košnje: 2 dvojna para laksa
 • širina reza: 45 cm
 • višina reza: nastavljiva na 45 in 57 mm
 • kolesa: 25 cm na ležajih
 • kolesna os: fiksna
 • serijska oprema: zaščitni pokrov za izmet trave
 • zunanja dimenzija koles: 42 cm
 • teža: 30 kg

Video

Cenik

Aktualni cenik

Prospekt

Go to Top